Ο προπονητής του ΟΦΗ βγήκε μπροστά και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Ο ΟΦΗ θέλει ενίσχυση, αλλά η κινητικότητά του στο μεταγραφικό παζάρι παραμένει στάσιμη. Και η στασιμότητα έχει αρχίσει να βγάζει μουρμούρες…

Ο προπονητής του, Νίκος Νιόπλιας, ψάχνει κάποια ευκαιρία της τελευταίας στιγμής, στις… εκπτώσεις.

Οι Κρητικοί άργησαν να κινηθούν μεταγραφικά φέτος το καλοκαίρι. Ο 57χρονος τεχνικός είχε εκφράσει αρκετές φορές την ανησυχία του για την ομάδα, αλλά εκείνη παραμένει εκτεθειμένη.

Έπαιξε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League χωρίς σέντερ φορ κι έναν καθαρόαιμο εξτρέμ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική η ομάδα του ΟΦΗ ήταν κάτω του μετρίου και οι γκρίνιες έχουν μεγαλώσει.

Εγινε μια συζήτηση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ βγήκε μπροστά και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

“Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ’ εσάς.

Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νιόπλιας.

Στην συζήτηση τον λόγο πήραν και οι παίκτες του ΟΦΗ:

“Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ