Από την αρχή δέθηκε με την ομάδα, άψογος επαγγελματίας αποτελεί συνώνυμο του όρου value for money σ’ ένα αδόκιμο ποδοσφαιρικό λεξικό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε για ένα από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φίλων του. Ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του «Δικεφάλου» ο Στέφαν Σβαμπ.

Από την αρχή δέθηκε με την ομάδα, άψογος επαγγελματίας αποτελεί συνώνυμο του όρου value for money σ’ ένα αδόκιμο ποδοσφαιρικό λεξικό.

Η ανανέωση κάπου κόλλησε, εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά σίγουρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θα έμενε με σταυρωμένα χέρια. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή ουδέποτε μπήκε σε διαδικασία να μιλήσει με άλλες ομάδες, αφού αυτό που ήθελε ήταν να ανανεώσει με τον δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα στο οικονομικό δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά η διαφωνία υπήρξε στην διάρκεια του συμβολαίου. Δύο χρόνια ζητούσε ο παίχτης, ένα χρόνο + ακόμα ένα έδινε ο ΠΑΟΚ.

Τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη και θα έχουμε μια καθοριστική συνάντηση για να τελειώσει θετικά το θέμα της ανανέωσης. Θα του γίνει πρόταση για διάρκεια δύο ετών και ο Σβαμπ θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα που τον αγαπάει και την αγαπά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ