Η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας θα είναι δωρεάν.

Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης θα δώσει ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, παρουσία και κόσμου.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (22/07, 20.00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο καινούριο πρωτάθλημα της Super League.

Όπως ενημέρωσαν τα «καναρίνια»: «Η ομάδα μας δίνει το Σάββατο 22 Ιουλίου φιλικό αγώνα προετοιμασίας υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Παναιτωλικού, με ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Θα λειτουργήσει μόνο η μεγάλη κερκίδα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να το προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το https://tickets.panetolikos.gr/.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανταμείβει όσους αγόρασαν ήδη εισιτήριο διαρκείας 2023-2024 με δωρεάν είσοδο στον συγκεκριμένο αγώνα, με την επίδειξη της κάρτας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται ηλεκτρονικά.

Αύριο, όπως κάθε Τετάρτη, τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε για την εξυπηρέτηση όσων δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές από τις 9.00 έως τις 16.00».

Από εκεί και πέρα, δείτε φωτογραφίες από τις προπονήσεις του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ