Εντάχθηκαν στους «ασπρόμαυρους» οι Ρυακιωτάκης και Οικονομάκης.

Στον ΟΦΗ δεν κοιτούν μόνο το παρόν και τη συμμετοχή τους στη Super League, αλλά παράλληλα προσπαθούν να «χτίσουν» και το μέλλον τους.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν στην απόκτηση δύο ταλαντούχων παικτών από την ακαδημία του Ευγένιου Γκέραρντ.

Ο λόγος για τον γεννημένο το 2009 Ιωάννη Ρυακιωτάκη και τον γεννημένο το 2010 Λάζαρο Οικονομάκη, οι οποίοι θα ενταχθούν στο τμήμα Κ15.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά αλλά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι δύο ακόμη “δικά μας” παιδιά, που προέρχονται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του “Αθλητικού Συλλόγου Ευγένιος Γκέραρντ”, ενσωματώθηκαν στην Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Ρυακιωτάκη, που έχει γεννηθεί το 2009 και τον Λάζαρο Οικονομάκη, που έχει γεννηθεί το 2010.

Αμφότεροι, ήταν μαζί μας σχεδόν 6 χρόνια. Συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, από μικρή ηλικία, έζησαν πολλά μαζί μας και ζήσαμε κι εμείς μαζί τους.

Για αυτό και η συγκίνησή μας είναι ιδιαίτερη και μεγάλη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία 2 χρόνια έχουν στελεχώσει την ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ, πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία μας.

Την ακαδημία που δημιούργησαν ο κ. Μανώλης Παπαδάκης με τον αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ,

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως μέσα από ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον, όπως λειτουργεί η ακαδημία μας, με ελευθερία στις σκέψεις και στις αποφάσεις των παιδιών, αποκτούν στοιχεία, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Η άθληση, η μάθηση και η κοινωνικοποίηση βρίσκονται στην κορυφή του στόχου μας, μέσα από ευχάριστες καταστάσεις και όχι κάτω από την πίεση του αποτελέσματος, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν οι γονείς. Για εμάς προέχει η ασφάλεια η υγεία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ακαδημία μας έχει έναν άξονα ενιαίο και ξεκάθαρο πάντα με σεβασμό και οδεύουμε σε έναν δρόμο, όλα τα γκρουπ κάθε ηλικίας.

Ο σκοπός μας είναι τα παιδιά να νιώθουν άνετα με την μπάλα και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση κάνοντας πράξη αυτό που σκέφτονται εκείνα και όχι αυτό που σκέφτεται ο προπονητής ή ο γονέας.

Ευχόμαστε τόσο στον Γιάννη όσο και στον Λάζαρο καλή σταδιοδρομία!

Είμαστε περήφανοι και για τους δύο όπως και για όλα τα παιδιά της ακαδημίας του “Αθλητικού συλλόγου Ευγένιος Γκέραρντ”».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ