Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξαναπεράσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ, και έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσέσκου, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Τα πλάνα έχουν μπει κάτω, και ο προγραμματισμός είναι αποφασισμένοι στον ΠΑΟΚ, να μην έχει καθυστερήσεις, αφού μπροστά υπάρχει μια απαιτητική χρονιά, με μεγάλους στόχους.

Η άμυνα δίνει τίτλους, και το ξέρουν καλά στον δικέφαλο του Βορρά. Για την αριστερή πλευρά έχουν εντοπίσει ένα παλιό γνώριμο. Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι τον Μπάμπα Ραχμάν.

Προχωράει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την επιστροφή του Μπαμπά Ραχμάν 

«Τρέχουν» στον ΠΑΟΚ για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, ώστε πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία στις 27 Ιουνίου να έχει καλύψει τις βασικές της ανάγκες.

Μια προετοιμασία που ο Λουτσέσκου θέλει να έχει από την αρχή τα βασικά του “γρανάζια” σε όλη την προετοιμασία. Το βασικό μέρος θα διαρκέσει από 27/06 μέχρι και 10/07.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξαναπεράσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ, και έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσέσκου, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο ρόλος της Τσέλσι στην υπόθεση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τους «μπλε» για να τον αποκτήσουν, αλλά και σε περίπτωση δανεισμού δεν θα έλεγαν όχι. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρέντινγκ, και γενικότερα, στην Τσέλσι δεν έδεσε ποτέ, και τον έχουν φάει οι δανεισμοί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ