Ο  ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική πώλησής του. Κοστολογείται περί τα 4 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τις  προσθήκες υπάρχουν και οι αφαιρέσεις στο ρόστερ. όπως για παράδειγμα ο Κένι Λαλά. Όσο ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ του υπάρχουν ευρωπαϊκοί σύλλογοι που «τσεκάρουν» το έμψυχο δυναμικό του. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί έως πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς και θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα.

Ο Κένι Λαλά, για παράδειγμα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της Λιλ όσο και της Μονπελιέ.

Ο  ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική πώλησής του. Κοστολογείται περί τα 4 εκατ. ευρώ.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοια ποσά όσον αφορά τον Λαλά, και ο δανεισμός φαίνεται να μπαίνει στο κόλπο, ή με λιγότερα χρήματα, που το βλέπουμε δύσκολο.

Αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα επιστρέψει στην Γαλλία αλλά για λογαριασμό της ΠΑΡΙ FC την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Υπήρξε ανάρτηση στα social media η οποία ανέφερε ότι ο Λαλά επιστρέφει στην πατρίδα του και την Παρί FC στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

«Ο Κένι Λαλά γυρίζει στην Παρί FC»

Ξεκίνησε από την ακαδημία της Παρί FC, και τo 2011 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και έπαιξε σε 35 αγώνες.  Ένα χρόνο αργότερα πήγε στην Βαλενσιέν για 100.000 €, και μετά Λανς και  Στρασβούργο, πριν τον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ