Η πρώτη αναμέτρηση για το 2022, έφερε γκέλα για τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλων Σμύρνης, υποδέχθηκε τους ερυθρόλευκους, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν. Ένας αγώνας, που θα θυμάται ο Απόλλων, μιας και πήρε βαθμό […]

Η πρώτη αναμέτρηση για το 2022, έφερε γκέλα για τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλων Σμύρνης, υποδέχθηκε τους ερυθρόλευκους, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν.

Ένας αγώνας, που θα θυμάται ο Απόλλων, μιας και πήρε βαθμό « χρυσάφι». Από την άλλη, που θέλει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του. Όχι όμως όλοι.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μείνει αξέχαστη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο! Ο Έλληνας αμυντικός έγραψε ιστορία με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Η συμμετοχή του συνδυάστηκε με ένα προσωπικό ιστορικό του επίτευγμα. Ξεπέρασε το Γιώργο Σκαρτάδο! Ο λόγος; Έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας παίκτης που παίζει στους Πειραιώτες στην Ά Εθνική/ Super League!

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι είναι ο τέταρτος που έχοντας κλείσει τα 37 αγωνίζεται στον Ολυμπιακό στην ιστορία του.

Οι άλλοι τρεις είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ