Ο κύκλος του 32χρονου στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει κλείσει, και ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να δώσει τον Λοντίγκιν στον Μπόυργος για να ετοιμάσει την δική του ομάδα.

Όσοι μελετούν προσεκτικά τα στατιστικά δίνουν τα εύσημα και τον Ρωσοέλληνα γκολκίπερ!  Δικαίως. Αυτό βλέπει και ο Άρης και το σκέφτηκε πολύ ζεστά το θέμα. Ήταν πολύ ψηλά στην λίστα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, και και με καλή γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος.

 Ο κύκλος του 32χρονου στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει κλείσει, και ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να δώσει τον Λοντίγκιν στον Μπόυργος για να ετοιμάσει την δική του ομάδα.

Αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και επειδή υπήρχε μεγάλη κίνηση τις τελευταίες ημέρες για τον εξαιρετικό πορτιέρο έκανε την κίνηση του, και τον έκλεισε. Το λέει η πιάτσα, το λένε και οι πληροφορίες μας.

Τρεις μεγάλες ΠΑΕ είχαν μπει σε διαδικασία ερωτήσεων και προσέγγισης. Δύο από Αθήνα και μια από Θεσσαλονίκη.

Τα βρήκαν στο οικονομικό αλλά και στην διάρκεια του συμβολαίου. Διετές κλειστό με ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο.

Από τον κίπερ ξεκινάει το σωστό χτίσιμο της ομάδας, και εκεί ο Άρης είναι σίγουρα σωστός. Μια πολύ αξιόπιστη επιλογή και θα ησυχάσει για το θέμα “ανασφάλειας”.

Φυσικά θα περιμένουν την απόφαση του CAS επί της προσφυγής για την εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Οι «κίτρινοι» αισθάνονται αισιόδοξοι, και εκτιμούν ότι ακόμη κι αν δεν πέσει η ποινή αυτή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, και ότι στη χειρότερη περίπτωση θα μετατραπεί σε πρόστιμο.

Η ιστορία του… Γιώργου Λοντίγκιν είναι λίγο πολύ γνωστή. Γεννήθηκε στις 26 Μαϊου του 1990 στο Βλαντιμίρ της Ρωσίας. Η μητέρα του, Μαρίνα Στεφανίδου, είναι ποντιακής καταγωγής. Και από 10 χρονών, ο Γιούρι βρέθηκε στην Ελλάδα. Στο Νευροκόπι, συγκεκριμένα, όπου έπαιζε για τον Ακρίτα. Ακόμη τότε η Ξάνθη έδινε μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες της. Τον εντόπισε και τον πήρε.

Ο Λοντίγκιν στέφθηκε πρωταθλητής με τη Νέων της Ξάνθης στο Κ21 πρωτάθλημα το 2009. Έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεγάλη ομάδα, δόθηκε δανεικός στον Εορδαϊκό, επέστρεψε και το 2013 δόθηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για 800.000 ευρώ. Έκανε τρεις σπουδαίες χρονιές με την ομάδα. Πήρε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ το 2014-15 και Κύπελλο και Σούπερ Καπ το 2016.

Το πέρασμα από Ολυμπιακό, Γκαζιαντέπ, Τούλα…

Με προπονητές τον Βίλας Μπόας και τον Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε γεμάτες χρονιές. Επί Μαντσίνι και, στη συνέχεια Σέμακ, έπαιξε ολοένα και λιγότερο. Το Γενάρη του 2019 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, πήγε στη Γκαζιαντέπ, έφυγε στο εξάμηνο και τελείωσε τη σεζόν 2019-20 στη ρωσική Τούλα.

Όταν το Γενάρη εφέτος υπέγραφε στον ΠΑΣ ήταν έξι μήνες εκτός γηπέδων. Αλλά οι άνθρωποι της ομάδας των Ιαννίνων δεν αισθάνθηκαν ότι ρισκάρουν. Και αποδείχθηκε ότι πολύ καλώς έκαναν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ