Πάνω λοιπόν που οι φίλοι του Άρη αρχίζουν να ονειρεύονται για μια ξεχωριστή σεζόν, σκάσανε οι φήμες περί πρότασης εξαγοράς της ομάδας από επενδυτές της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Άρης “βάζει γυαλιά” και… βγάζει γούστα! Μέσα στον… ορυμαγδό για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, και του ΠΑΟΚ, αλλά, βέβαια και λόγω του εμφατικού 5-1 επί της Γκόμελ στο πρώτο ματς, λίγοι έχουν δώσει σημασία στη… σημασία που είχε και το  2-1 για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Μ’ έναν μεταγραφικό σχεδιασμό που δεν περιλαμβάνει τίποτε το περιττό, αλλά, αντίθετα, έχει και μπόλικα “έξτρα“. Και μ’ ένα ρόστερ, πλέον, που μπορεί και πρέπει να κάνει το “επόμενο βήμα” μπροστά.

Και, ειδικά με τέτοιο υλικό, μια τέτοια αλλαγή νοοτροπίας μπορεί να κάνει τους “κίτρινους” μια τελείως διαφορετική ομάδα εφέτος. Πολύ πιο αποτελεσματική και πολύ πιο σίγουρη στα πατήματά της σε οποιοδήποτε γήπεδο και με οποιοδήποτε αντίπαλο…

Πάνω λοιπόν που οι φίλοι του Άρη αρχίζουν να ονειρεύονται για μια ξεχωριστή σεζόν, σκάσανε οι φήμες περί πρότασης εξαγοράς της ομάδας από επενδυτές της Σαουδικής Αραβίας.

Κύκλοι της ομάδας πολύ σύντομα έβγαλαν ανακοίνωση και πήραν θέση πάνω σε αυτό το θέμα.

«Κύκλοι προσκείμενοι στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία του ενδιαφέροντος για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση, ενώ αντίστοιχα παίρνει θέση και για το θέμα του ενδιαφέροντος των Αράβων και των Αμερικανών για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Σχετικά με αυτό ξεκαθαρίζει πως «με δίαυλο επικοινωνίας τον επιχειρηματία, Νικόλαο Τριμμάτη (σ.σ και όχι τον κ. Καρυπίδη) έχει επιτευχθεί ήδη πολύ σημαντική διείσδυση και υπάρχουν συγκεκριμένες συζητήσεις για την κατασκευή του νέου γηπέδου με επενδυτές στις ΗΠΑ και στις χώρες του Κόλπου, οι οποίοι διαχειρίζονται ιδιωτικά αλλά και κρατικά κεφάλαια»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ