Ντέμης: «Έχω πληροφορηθεί ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ντέμης: «Έχω πληροφορηθεί ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Η ΑΕΚ άλωσε το «Κλεάνθης Βικελίδης», κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Oι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν «διπλό»-χρυσάφι με 2-1.

Εξάλλου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της κατάταξης, στο +3 από τους «πρασίνους».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαϊδης, με αφορμή τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε την γνώμη ότι πρέπει να υπάρξει κανονισμός σχετικά με τα φαινόμενα Covid.

Παράλληλα, βέβαια αποκάλυψε πως είχε πληροφορηθεί ότι πως και η ΑΕΚ είχε κρούσματα κορωνοϊού πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό:

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό το περιστατικό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, του Νάρεϊ. Το πρόβλημα του δεν είναι κάτι που είχε μείνει από τον covid; Θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί. Θα έπρεπε και η ΑΕΚ να είχε κάνει κάτι,  όταν είχε covid και τουλάχιστον έτσι είμαι πληροφορημένος για πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως και η ΑΕΚ δεν έκανε κάτι γιατί δεν υπήρχε κανονισμός ώστε να πάρει αναβολή. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. 100%. Έχουμε δει πολλά σκληρά περιστατικά να συμβαίνουν στο γήπεδο. Συμφωνώ στο 90% με τον Ιβάν. Συμπάσχω και μαζί του και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή MONDAY FOOTBALL  στο 1:09:30 του παρακάτω βίντεο:






Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ