Νταρίντα:  “Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο"

O Βλάντιμιρ Νταρίντα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς παικτών, τονίζοντας την ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Για την προηγούμενη εμπειρία του στην Αρμενία με την Εθνική Τσεχίας: “Έχω έρθει και με τη Βικτόρια Πλζεν. Το ποδόσφαιρο της χώρας μου αρέσει. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει ώστε αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι”.

Για τις σκέψεις του πριν τα παιχνίδια με την Αραράτ: “Πάντα στην Ευρώπη και στα διπλά παιχνίδια, στο πρώτο ματς πρέπει να είσαι πιο σίγουρος στα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη. Ολοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι”.

Για την κατάσταση του Μπράμπετς και το διάστημα της απουσίας του: “Χρειάζονται 2-3 εβδομάδες για να γίνει καλά. Αισθάνεται πόνο. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα επιστρέψει”.

Για την Αραράτ και τί έχει ξεχωρίσει: “Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Ο προπονητής έκανε ανάλυση της ομάδας και μας έδειξε την τακτική προσέγγιση που θα έχουμε ώστε να κερδίσουμε”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ