Η αποστολή των Θεσσαλονικιών για το παιχνίδι τους με τον Βόλο.

O Μόουζες Οντουμπάτζο θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Βόλο.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (02/05, 20.00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

O Άγγλος υπολογίζεται από τον Τόλη Τερζή, αντίθετα με τον τιμωρημένο Αμπουμπακάρ Καμαρά και τους τραυματίες Γιακούμπ Μπράμπετς και Μανού Γκαρσία.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (03/05), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20.00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμαρά (τιμωρημένος), Μπράμπετς, Μανού Γκαρσία (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ