Πέμπτο φιλικό για το τρέχον καλοκαίρι για τους Περιστεριώτες.

Την τελευταία του προπόνηση πριν από το φιλικό του απέναντι στον Πανελευσινιακό, που θα γίνει στην Ελευσίνα, πραγματοποίησε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους στο Μαζαράκη, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει πως κόντρα στους «σταχυοφόρους» θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες:

Μαρκετζάνι, Σάλτας, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Βέργος, Ρομπάιγ, Έρλινγκμαρκ, Μουντές, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Τριμμάτης, Κούεν, Γκονθάλεθ, Γιουμπιτάνα, Τσαντίλας, Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Καμαρά και Αμπαρτζίδης.

Η ανακοίνωση: « «Με ασταμάτητους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της έναρξης της σεζόν 2023/24 και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται και τα φιλικά προετοιμασίας.

Αύριο, Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 18:30, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Ελευσίνα τον τοπικό Πανελευσινιακό στο πέμπτο κατά σειρά φιλικό και σε αυτό αναμένεται να χρησιμοποιηθούν παίκτες που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία μας.

Ωστόσο, οι φιλικές αναμετρήσεις δεν ολοκληρώνονται σε αυτό το ματς, καθώς το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στην έδρα του συλλόγου της Φθιώτιδας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ