Να προλάβει…για μια φορά τις εξελίξεις!  – Πολύς ο λόγος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ΑΡΗ. Αρχής γενομένης από την …φυγή (τελειώνει η διορία) του Παλίκουτσα, ως και την χθεσινή παραίτηση του Τερζή, ακολούθως, την έλευση του Μάντζιου. Ο Κωνσταντίνος Τσίπτσιος έχει κουραστεί να βλέπει τις εξελίξεις να προλαβαίνουν τον ΑΡΗ και τον […]

Να προλάβει…για μια φορά τις εξελίξεις!  – Πολύς ο λόγος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ΑΡΗ. Αρχής γενομένης από την …φυγή (τελειώνει η διορία) του Παλίκουτσα, ως και την χθεσινή παραίτηση του Τερζή, ακολούθως, την έλευση του Μάντζιου.

Ο Κωνσταντίνος Τσίπτσιος έχει κουραστεί να βλέπει τις εξελίξεις να προλαβαίνουν τον ΑΡΗ και τον Θόδωρο Καρυπίδη, όταν, δε, το “έγκλημα” είναι προδιαγεγραμμένο, και ο κόσμος έχει δει το μέλλον να έρχεται…αδίστακτο και προβληματικό.

Ας έρθει μια φορά το μέλλον και να το έχουμε προλάβει… έστω, για μια φορά. Έτσι, για αλλαγή…

Το χρονικό του προπονητή:

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη υπέβαλε ο Τόλης Τερζής μετά την ήττα από τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Θεσσαλονικείς, σε ισάριθμους φετινούς αγώνες τους, αφήνοντάς τους στο μηδέν και τον… πάτο της κατάταξης.

Ο προπονητής τους, μετά το τέλος του ματς, υπέβαλε την παραίτησή του και άφησε κενή την θέση.




Ο γνώριμος…νέος:

Σε οριστική συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο έφτασε ο Άρης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “Κιτρινόμαυρων”.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη, ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει ξανά την ομάδα.

Αυτό μάλιστα θα συμβεί άμεσα, καθώς ο 53χρονος τεχνικός αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πιάσει δουλειά ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του, μετά την πρώτη από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Φεβρουάριο του 2022, όπου κάθισε στον πάγκο σε 66 επίσημους αγώνες.

Αυτές είναι οι 2 ειδήσεις που διαβάσατε από χθες στο Sports365.gr, όμως λίγο- πολύ τις περιμέναμε εδώ και καιρό. Κάποιοι από εμάς, από τον Μάιο.

Κακά τα ψέματα, είχαμε γράψει και από εδώ, αλλά και από το ραδιόφωνο, πως ο Τερζής, ασχέτως αν είναι ή όχι καλός προπονητής, θα διχάσει. Και όταν λέμε πως θα διχάσει, εννοούμε πως θα φέρει μέχρι και εσωστρέφεια. Αυτή η εσωστρέφεια θα οδηγήσει σε γκρίνια στην πρώτη γκέλα.

Αυτή η γκέλα θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων. Αυτές οι εξελίξεις θα φέρουν παραίτηση ή απόλυση. Και φτου κι απ’ την αρχή…

Αυτό θα μπορούσαμε να το γράψουμε φέτος, πέρσι, πρόπερσι και όλες τις σεζόν του Θόδωρου Καρυπίδη στην ομάδα.

Πάμε τώρα στην έλευση Παλίκουτσα και στις μεταγραφές.

Για πρώτη φορά έγιναν κινήσεις ενίσχυσης ΝΩΡΙΣ. Όμως οι κινήσεις ήταν μαζικές και η ομάδα άλλαξε άρδην (πάλι), λίγο πριν έρθουν τα επίσημα. Τα επίσημα ευρωπαϊκά, τα οποία ορίζουν, λίγο ή πολύ, μια χρονιά για τον ΑΡΗ.

Επομένως, για άλλη μια φορά, ακόμη και δουλεύοντας μεθοδικά και …νωρίς, οι εξελίξεις πρόλαβαν τον ΑΡΗ. Το “‘εγκλημα” (και εδώ) ήταν προδιαγεγραμμένο. Ξαναλέω, λήγει η διορία για Παλίκουτσα. Η ΠΑΕ οφείλει να βγει μπροστά και να ξεκαθαρίσει τι θα προκύψει για την “ορφανή” θέση του τεχνικού διευθυντή.

Άμεσα…

Πάμε τώρα στην φιλοσοφία του Καρυπίδη… 

Απαράδεκτο να κάθεται πρόεδρος και ιδιοκτήτης ομάδας στον πάγκο και να δίνει οδηγίες. There, το είπαμε ξεκάθαρα! Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούμε πως ΑΥΤΗ η εικόνα που είδε ο κόσμος της ομάδας ειναι δείγμα ανοργανωσιάς και προχειρότητας;

Πόσο μειώνει έναν προπονητή το να δέχεται συστάσεις, εν ώρα αγώνα, από τον πρόεδρο για το πως θα παίξει;

Το λέμε κάθε χρόνο. Η ομάδα θα πάει μπροστά όταν ο Καρυπίδης θα αφήσει τους γνώστες να κάνουν αυτό που ξέρουν και έχουν σπουδάσει. Από το στήσιμο της ομάδας, ως το κόψιμο του γκαζόν στο Βικελίδης.

Κάθε χρόνο το λέμε. Πριν τις “στραβές”…

Μια φορά να προλάβουμε τις “στραβές” και τις “γκέλες”, πριν μας προλάβουν εκείνες…

Έστω, μια φορά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ