Ο Δήμαρχος του Βόλου, ξέφυγε και πάλι...

Μπέος: Σάλος για ξύλο σε πλημμυροπαθή στην Άλλη Μεριά

Ο Δήμαρχος του Βόλου, ξέφυγε και πάλι…

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πλημμυροπαθή πολίτη στον Βόλο.
Ο Αχιλλέας Μπέος έχει καταγραφεί να χτυπά πολίτη στην Άλλη Μεριά Βόλου, ο οποίος μαζί με άλλους αντιστεκόταν στο μπάζωμα μέρος που έχει καταστραφεί από τις πλημμύρες.

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί μιλώντας για στημένο σκηνικό, ενώ είπε πως αντέδρασε ίσως ακραία, αφού όμως ο πολίτης τον έβρισε.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ανάρτηση κατά του Αχιλλέα Μπέου, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξή του στην κούρσα του για επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Το περιστατικό

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε πολίτη στην Άλλη Μεριά Βόλου. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα.

Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στη «θέση» τους.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Το gegonota.news αναφέρει πως μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα, και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και ήρθαν στα χέρια, ενώ στο βίντεο φαίνεται να ο Δήμαρχος Βόλου να χτυπά τον πολίτη.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται να δίνει εντολή στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όποιον παρεμποδίζει το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ