Ο Δήμαρχος του Βόλου, ξέφυγε και πάλι... Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Βόλου. Αχιλλέας Μπέος. Στο επεισόδιο που είχε με μέλη της ΚΝΕ. Και οργισμένους κατοίκους στην περιοχή των Παλαιών.

Ο Δήμαρχος του Βόλου, ξέφυγε και πάλι… Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Βόλου. Αχιλλέας Μπέος. Στο επεισόδιο που είχε με μέλη της ΚΝΕ. Και οργισμένους κατοίκους στην περιοχή των Παλαιών.

«Δυστυχώς, δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος για όσα συνέβησαν την Τρίτη.

«Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους» καταλήγει για το επεισόδιο ο δήμαρχος Βόλου.

«14 μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών. Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί υπονόμων. Όσοι έχουν πρόβλημα διαμονής, λόγω ζημιών στα σπίτια τους, ας επικοινωνούν με το Δήμος Βόλου στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει για να φιλοξενηθούν.

Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ