Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λορέν Μορόν σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ, την προσπάθεια στην επίθεση, αλλά και τη συνέχεια.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λορέν Μορόν σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ, την προσπάθεια στην επίθεση, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το τι του έμεινε στο μυαλό από το θρίλερ με τον Πανσερραϊκό:

“Πάνω από όλα ότι μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς! Φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η νίκη, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Για όλους στην ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς ήταν πολύ όμορφο. Στο επόμενο παιχνίδι, όμως, ελπίζω να μην υποφέρουμε τόσο πολύ!”.

Σχετικά με το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά και οι παίκτες του ΑΡΗ επέμεναν κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη νίκη μέχρι το τέλος και μάλιστα κατάφεραν να την πάρουν:

“Είναι αλήθεια ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε να είμαστε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια στην έδρα μας, όμως, ήμασταν πολύ ανώτεροι κόντρα στους αντιπάλους μας. Κατά τη γνώμη μου αυτό που άλλαξε σε ό,τι αφορά στην εικόνα της ομάδας ήταν ότι στο πρώτο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ στο δεύτερο τα καταφέραμε”.

Για το αν κρατάει η ομάδα ως νοοτροπία το κυνήγι της νίκης στο οποίο επιδόθηκε ως το τέλος στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

“Οπωσδήποτε! Αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε μας δίνει αυτοπεποίθηση. Οπωσδήποτε, όμως, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη. Και πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Να σκοράρουμε πιο εύκολα, για να μην υποφέρουμε στο τέλος των αγώνων”.

Για την δική του παρουσία στη επίθεση:

“Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Υπάρχουν φορές που πραγματικά αισθάνομαι μόνος στην επίθεση, αλλά είναι λόγω του είδους του παιχνιδιού. Υπάρχουν, όμως, άλλες φορές, που με βοηθάει πολύ η ομάδα να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να λειτουργούμε περισσότερο ως ομάδα, να παίζουμε ως ένας άνθρωπος, μια γροθιά! Έτσι θα βρούμε την ισορροπία μας, τόσο στην αμυντική μας λειτουργία, όσο και στην επιθετική”.

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει επτά αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και μία στο Κύπελλο:

“Αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει καθόλου τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας κάνει ζημιά. Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τον εαυτό μας, τον τρόπο που θα παίξουμε εμείς, ανεξαρτήτως του αντιπάλου”.

Για το αν περιμένει να είναι γεμάτο και πάλι το γήπεδο:

“Ο κόσμος της ομάδας δεν μας απογοήτευσε ποτέ! Αυτό βλέπω από την αρχή του ερχομού μου στον Άρη. Ούτε αυτή την αγωνιστική, λοιπόν, πιστεύω ότι ο κόσμος θα λείπει από τη θέση του”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ