Μετά την σύντομη παρουσία του στον θώκο της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να πει ακόμη ένα “αντίο”. Αυτή την φορά στην μέχρι πρότινος σύντροφο του, Ιωάννα Λίλη. Η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει εγκαταλείψει την συζυγική τους εστία στο Πανόραμα, μετά από 15 χρόνια γάμου. Η φυγή της Λίλη δεν είναι όμως ξαφνικό […]

Μετά την σύντομη παρουσία του στον θώκο της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να πει ακόμη ένα “αντίο”.

Αυτή την φορά στην μέχρι πρότινος σύντροφο του, Ιωάννα Λίλη. Η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει εγκαταλείψει την συζυγική τους εστία στο Πανόραμα, μετά από 15 χρόνια γάμου.

Η φυγή της Λίλη δεν είναι όμως ξαφνικό γεγονός. Καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι διένυε εδώ και αρκετούς μήνες την τελική ευθεία στην σχέση τους. Με αρκετούς καυγάδες και φωνές. Όπως φαίνεται το “αντίο” δεν πρέπει να ήταν και τόσο βελούδινο.

Όπως λέγεται μάλιστα η αιτία όλων ήταν το “καλούπι” στο οποίο επιβλήθηκε στην Ιωάννα Λίλη να προσαρμόσει τις συνήθειες της. Κατά την περίοδο τόσο της Ευρωβουλής, όσο και της παρουσίας του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Έπρεπε δηλαδή να αλλάξει τις συνήθειες της και να γίνει πιο μαζεμένη. Πιο αποτραβηγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. Τουλάχιστον ως προς αυτό που είχε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Η Ιωάννα εξάλλου είναι ένα κορίτσι ανεξάρτητο και γεμάτο όνειρα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Μάλιστα δεν είναι τυχαία και η επιστροφή της στην τηλεόραση τις τελευταίες μέρες. Αν το συνδέσει κανείς με τον χωρισμό τότε όλα κλειδώνουν. Όλα βγάζουν νόημα και δείχνουν χωρισμό.

Τελειωτικός ή μη;

Αναστρέψιμη ή μη η κατάσταση;

Θα φανεί τις επόμενες μέρες. Το δεδομένο πάντως είναι πως η Ιωάννα αποχώρησε από το σπίτι στο Πανόραμα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ