Η αποστολή του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την «Ένωση» τη Δευτέρα (08/05, 21.00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Λουίς Πάλμα να μένει εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Δεν υπολογίζονται, φυσικά, και οι γνωστοί τραυματίες Γιακούμπ Μπράμπετς και Μανού Γκαρθία.

Αντίθετα, ο Τόλης Τερζής θα έχει στη διάθεσή του τον Φαμπιάνο, ο οποίος έχασε μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά πλέον αισθάνεται καλύτερα.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (08/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21.00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Πάλμα (ίωση), Μπράμπετς, Μανού Γκαρθία (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ