Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού από τον Μίτσελ.

Τόσο ο Μαρσέλο όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Περιστεριώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή και ανάμεσά τους είναι και εκείνα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και του 33χρονου τερματοφύλακα.

Αντίθετα, μεταξύ άλλων, εκτός μένουν οι Χάμες Ροντρίγκες και Ουί Τζο Χουάνγκ. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις και ο δεύτερος επέστρεψε τραυματίας από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Εθνική Νότια Κορέας.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε στου Ρέντη χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκτός παραμένουν οι επίσης τραυματίες Μπα και Ρέτσος.

Στις επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού δεν βρίσκονται και οι Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κούτρης, Φορτούνης και Κούντε.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή εν όψει Ατρόμητου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπακαμπού.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ