O Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεσή του στο ομαδικό πρόγραμμα τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Ζαν Ζουλ Εμβοντό, Χουλιάν Κουέστα και Κίκε Σαβέριο, οι οποίοι ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα θεραπεία και ατομικό. […]

Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεσή του στο ομαδικό πρόγραμμα τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Ζαν Ζουλ ΕμβοντόΧουλιάν Κουέστα και Κίκε Σαβέριο, οι οποίοι ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα θεραπεία και ατομικό.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή (03/09, 20.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής (οι Χουλιάν Κουέστα, Κίκε Σαβέριο έκαναν ατομικό και ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό θεραπεία).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ