Δεν υπολογίζονται για το εκτός έδρας ματς του Άρη με την ΑΕΚ.

Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα του με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να περάσουν την Κυριακή (09/04) από τη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Αμφότεροι οι παίκτες έκαναν την Παρασκευή (07/04) θεραπεία, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους, Απόστολο Τερζή.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι»: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στην “OPAP Arena” (09/04, 18:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο (προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής, τακτική και τελειώματα φάσεων) με τους Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ