Ο Ρόναλντ Ματαρίτα που ήταν στα... πιτς για τέσσερις αγωνιστικές. Λόγω της τιμωρίας που κουβαλούσε από το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Ματαρίτα: «Με το νέο προπονητή ο Άρης γίνεται καθημερινά καλύτερος»

Αρχικά, ερωτώμενος πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος να μπει να αγωνιστεί μετά από αποχή τεσσάρων αγωνιστικών λόγω της τιμωρίας του, απάντησε: 
“Νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι έτοιμος να αγωνιστώ! Εγώ είμαι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά αν ξεκινήσω, αυτό είναι θέμα του προπονητή”.
Σχετικά με το πώς έχει δει όλο αυτό το διάστημα, που ήταν εκτός, την εξέλιξη της κατάστασης στην ομάδα του, εστίασε στα εξής:

“Η ομάδα είναι πραγματικά καλή. Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Με τις ιδέες του καινούργιου προπονητή γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για το ερχόμενο παιχνίδι, για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Ειδικότερα για τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, που ήταν ο πρώτος στόχος του Άκη Μάντζιου από τη στιγμή που ανέλαβε τον Άρη, είπε:

“Ασφαλώς και βλέπω ότι βελτιωνόμαστε καθημερινά και σε ό,τι αφορά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να το κάνουμε αυτό και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου”.

Αναφορικά με το πόσο έχουν βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, τόνισε: 

“Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στα δύο προηγούμενα, όμως, πήραμε μια νίκη και μια ισοπαλία, που μας βοηθούν ψυχολογικά και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά. Πάμε να νικήσουμε τον Παναιτωλικό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε στο δρόμο, που έχουμε μπει το τελευταίο διάστημα”.

Ερωτώμενος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνει για να πάρει τους τρεις βαθμούς, επισήμανε:

“Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Από όσο έχουμε δει και μελετήσει τον αντίπαλο. Είναι ομάδα που παίζει διαφορετικά από όσες αντιμετωπίσαμε ως τώρα. Παίζει με πέντε αμυντικούς και ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις.

Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού. Κι όσο για την επίθεση πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Γιατί ο αντίπαλος παίζει με βάθος στην άμυνά του”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ