Τι ζητάει ο Λουτσέσκου για να γυρίσει το κλίμα;

Ο ΠΑΟΚ, του Λουτσέσκου δεν ήταν καθόλου έτοιμος. Στα παιχνίδια απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας η “γύμνια” του δικεφάλου φάνηκε. Και το  Europa Conference League χάθηκε από νωρίς.

Αυτό που μένει όμως είναι δύο στόχοι και μία ολόκληρη χρονιά μπροστά στον ΠΑΟΚ. Η οποία δεν μπορεί να τελειώσει από τον Αύγουστο.

Για να γίνει όμως αυτό, και για να παραμείνει στην θέση του ο Λουτσέσκου, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Οι 3 κανόνες του Ρουμάνου, οι απαιτήσεις του αν θέλετε, που θα φέρουν το καράβι στην ρότα που είχε χαράξει εξ αρχής, της οποίας και στην πορεία παρέκκλινε.

Πρώτος αίτημα του Ρουμάνου είναι ένα δεκάρι ποιότητας. Ο Δικέφαλος τον έχει βρει στο πρόσωπο του 25χρονου ποδοσφαιριστή από τη Βενεζουέλα, Γιέφερσον Σοτέλδο.

Ωστόσο, τα παζάρια με την Τίγκρες δεν έχουν φέρει καρπούς για τον δικέφαλο.

Επόμενο αίτημα είναι ένας χαφ που θα το μιλάει το τόπι. Θα παίζει κάθετο και απλό ποδόσφαιρο και θα δημιουργεί για τον ΠΑΟΚ.

Τρίτο και τελευταίο έτοιμα είναι ένας επιθετικός. Είτε μπροστά από τον μονίμως τραυματία Ολιβέιρα, είτε ως μπακ απ. Ο Τόμας αποδείχθηκε πως είναι άλλωστε περιφερειακός, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορ. Ενώ ο Κούτσιας δεν είναι τόσο έμπιστος για τον Λουτσέσκου.

Αυτά τα αιτήματα αναμένεται να γίνουν δεκτά από την διοίκηση του ΠΑΟΚ και να έχουμε μεταγραφές άμεσα. Το δεκάρι είναι έτοιμο. Αρκεί να πουν το ναι…

Ο Σαββίδης έχει δώσει το οκ για να προχωρήσουν.

Μεταγραφές Μπότο με έγκριση Λουτσέσκου. Απλά για να ξέρουμε πως πάει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ