Το... τρίτο ημίχρονο από το Αγρίνιο.

Στο Αγρίνιο συναντήθηκαν ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ, στην επανέναρξη της Super League μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Οι δύο αντίπαλοι τέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τους Θεσσαλονικείς να αναδεικνύονται νικητές με 2-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του ματς, δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα με ωραίο στιλ παιχνιδιού.

Δεν είναι εύκολη έδρα. Η ομάδα έπαιξε με καλή ένταση και σωστή νοοτροπία, κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο τέλος που ο Παναιτωλικός κυνηγούσε το γκολ.

Σκοράραμε το δεύτερο γκολ που κλείδωσε τη νίκη, είχαμε 3-4 ευκαιρίες να το κάνουμε νωρίτερα, ο Παναιτωλικός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη, αλλά συνολικά αξίζαμε τη νίκη βάσει εικόνας».




Ο Γιάννης Αναστασίου, από την πλευρά των γηπεδούχων, επεσήμανε: «Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι το γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν κομβικό.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα μεσοεπιθετικά.

Βγάλαμε φόβο, παίζαμε μπάλες πίσω κι αυτό δεν ήταν στο πλάνο μας. Έπρεπε να τολμήσουμε περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε το ματς στο γκολ. Το χάσαμε εμείς με τον Καρέλη. Κάναμε διαχείριση, είχαμε παίκτες που δεν έκαναν όλες τις προπονήσεις, μας έλειψε η ένταση.

Έχουμε μείνει μισοί, παλέψαμε και μετά το 0-2 όλα τελείωσαν».




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ