Ατρόμητος: Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήθελαν να υπάρχει επαφή του Ατρομήτου με τον Αργύρη Γιαννίκη. Φήμες που έμειναν φήμες τελικά, αφού ο Παράσχος τον πρόλαβε στην στροφή. Η πρώτη επιλογή της διοίκησης του Ατρόμητου για τον πάγκο της ομάδας, πριν καν το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης. Στην εύλογη όμως αξίωση των Περιστεριωτών για […]

Ατρόμητος: Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήθελαν να υπάρχει επαφή του Ατρομήτου με τον Αργύρη Γιαννίκη. Φήμες που έμειναν φήμες τελικά, αφού ο Παράσχος τον πρόλαβε στην στροφή.

Η πρώτη επιλογή της διοίκησης του Ατρόμητου για τον πάγκο της ομάδας, πριν καν το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης. Στην εύλογη όμως αξίωση των Περιστεριωτών για άμεση – τότε – απάντηση, ο 41χρονος τεχνικός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν, με τον Ανχελ Λόπεθ να είναι αυτός που πήρε τη σκυτάλη στην ιεράρχηση.

Αλλά η καθυστέρηση ξανά της απάντησης, έφερε τούμπα της εξελίξεις.

Αλλά η μεγάλη έκπληξη έγινε και είχαμε συνάντηση Σπανού με Παράσχο.  Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός από την διοίκηση του Ατρομήτου.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν ξεκινήσει με τρόπο ανάλογο της καλοκαιρινής μεταγραφικής επένδυσης που έκανε ο Ατρόμητος.

Ένας βαθμός, ένα γκολ, άκρως προβληματική εικόνα (που ξεκίνησε από τα – χωρίς νίκη σε 10 συνολικά – καλοκαιρινά φιλικά). Με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει με την χτεσινοβραδινή “τριάρα” από τον Βόλο.  Επίσης, τις δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ισπανού τεχνικού, παρά το τελικό 0-3 και την εκ νέου μετριότατη (στην καλύτερη) εικόνα της ομάδας του έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα.

Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια, την Δευτέρα με τον Άρη και το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τον ΠΑΣ και μετά η διακοπή, η οποία και μοιάζει ορόσημο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ