«Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό κι έκανε… πάρτι, διαλύοντάς τον με 6-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη Νεάπολη, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν επικρατήσει με 3-0.

Τώρα, στη Θεσσαλονίκη, έκαναν και πάλι επίδειξη δύναμης.

Έτσι, επέστρεψαν στις νίκες και συνεχίζουν τέταρτοι στον βαθμολογικό πίνακα, στο -2 από τον Ολυμπιακό και στο -4 από τον Παναθηναϊκό.

Οι Νικαιώτες παρέμειναν προτελευταίοι στην κατάταξη, στο +1 από τον ουραγό Λεβαδειακό.

Το κλήμα… στράβωσε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν μόλις στο 2’ τον Αλεξί Ρομαό να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο 4-0, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο 24’, τον Μπράντον Τόμας στο 28’ και τον Άντρια Ζίβκοβιτς στο 30’ να χρίζονται σκόρερ.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, με τον Τόμας Κεντζιόρα πάντως να βάζει ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του, στο 54’, όπως και ο Στέφανος Τζίμας στο 90’+1’.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν το ματς οι «κυανόλευκοι», μετά την αποβολή του Ζινεντίν Μασάς στο 48’.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο (58′ Ελ Καντούρι), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (76′ Ρικάρντο), Νάρεϊ (59′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (71′ Τζίμας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Μασάς (46′ Τσίμπσαχ), Αντούνες, Λοβέρα (77′ Πογκοσιάν), Σεμπά (77′ Τσιριγώτης), Μάντζης (77′ Μάνος).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ