Ο Κάρλος Κορμπεράν ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα και η διαχείριση οδήγησαν στην έξοδο τον Κορμπεράν που πλέον θα κάνει σχέδια εκτός Ολυμπιακού.

Η πίστωση χρόνου δόθηκε και η υπομονή εξαντλήθηκε… Ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε τις ευκαιρίες του αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Ίσα ίσα που όσο περνούσε ο καιρός η κατάσταση γινόταν όλο και ποιο δυσάρεστη με τις αλόγιστες επιλογές του. Έφερε τον Ολυμπιακό στο -7 από την κορυφή σε μόλις πέντε αγωνιστικές. Απολογισμός 1-2-2. Στην Ευρώπη με μηδέν βαθμούς και στο τρέξιμο ακόμα και για την τρίτη θέση.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό.

Παρά το μικρό διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα δεν είπε το παραμικρό, αλλά αντίθετα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου, τους παίκτες και τον κόσμο για την στήριξη που εισέπραξε, και είπε πως είναι περήφανος που υπήρξε μέλος της οικογένειας των «ερυθρολεύκων».

H συνέντευξή του στο VBar του Caracol Radio 

Σχολιάζοντας την αποχώρησή του

«Ο πρώτος στόχος εκπληρώθηκε, που ήταν να βάλουμε την ομάδα στο Europa League. Όταν υπογράφεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι είναι ένας σύλλογος που θέλει να νικάει, όπου πρέπει να πετύχεις αποτελέσματα και σου δίνουν χρόνο και όχι το αντίστροφο. Υπάρχουν σύλλογοι που σου δίνουν χρόνο για να πετύχεις αποτελέσματα και άλλοι στους οποίους τα αποτελέσματα είναι αυτά που σου επιτρέπουν να έχεις τον χρόνο να εκδηλώνεις την ιδέα του παιχνιδιού που θα συνεχίσει να σου επιτρέπει να πετύχεις αποτελέσματα», τόνισε για τον χρόνο του με τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα στην οποία ήρθα, τη νοοτροπία του νικητή που έχει και για αυτό δεν έχω κανένα είδος απογοήτευσης. Θέλεις πάντα να αναπτύσσεις τη δουλειά σου και να πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις για τον εαυτό σου», ανέφερε ακόμη ο 39χρονος προπονητής που εν συνεχεία μίλησε και για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Χάμες

«υπάρχουν παίκτες που έχουν κάνει καλή προπόνηση ή υπάρχουν κάποιοι που έχουν πολύ υψηλή προδιάθεση, πολύ υψηλές δυνατότητες και κάποιος γνωρίζει ότι ίσως δεν χρειάζονται τον χρόνο που θα χρειαζόταν άλλοι, για να μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Ο Χάμες είναι ένας παίκτης επιπέδου που δεν χρειάζεται αυτόν τον χρόνο, απλώς με την προδιάθεσή του και την τεχνογνωσία του, είναι ικανός να αγωνιστεί σε διαφορετικό επίπεδο».

«Μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν και είναι παγκοσμίου επιπέδου, σημείο αναφοράς και ικανός να κάνει τη διαφορά και στο τέλος, σε δύο μέρες, μπορεί να αξιολογήσει, να δοκιμάσει λίγο αν είναι διατεθειμένος να παίξει ή όχι. Ήταν η προδιάθεσή του και αυτό τον διευκόλυνε να παίξει», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Ως προπονητής πρέπει να βάλεις παίκτες που πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσον το παιχνίδι και αυτό έκανα με τον Χάμες. Μάλιστα, όταν η ομάδα ήταν με τον Χάμες, κέρδιζε το τελευταίο παιχνίδι που διεύθυνα εγώ και αλλάζοντας τον πέτυχαν τα δύο γκολ που μας εμπόδισαν να κερδίσουμε εκείνο το παιχνίδι».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ