Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σχολίασε την ήττα από την ΑΕΚ, έκανε λόγο για συλλογική ευθύνη

Την έκτη διαδοχική νίκη της στη Super League σημείωσε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχθηκε στην OPAP Arena τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε με 2-0.

Η «Ένωση» παρέμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και σε απόσταση ασφαλείας, τεσσάρων βαθμών, από τον Ολυμπιακό και τον Βόλο (24 αντί 20β.).

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σχολίασε την ήττα από την ΑΕΚ, έκανε λόγο για συλλογική ευθύνη, στάθηκε στους ‘χαζούς’ βαθμούς που έχουν στοιχίσει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια για τον ΠΑΟΚ!

«Πιστεύω ότι πριν το γκολ της ΑΕΚ, δεν ήταν καλύτεροι από εμάς. Το δεχθήκαμε από ένα δικό μας λάθος και υποφέραμε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, αλλά και στην αρχή του δευτέρου για ένα διάστημα. Σκόραραν δύο γκολ, όταν βρεθήκαμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα απ’ ότι τα πήγαμε σε αυτό το ντέρμπι. Η ομάδα πρέπει να είναι καλύτερη, όλοι πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό είναι ευθύνη όλων».

Σε ερώτηση για το τί φταίει που ο ΠΑΟΚ έχει περιέλθει σε μία δύσκολη κατάσταση, τόνισε: «Το πρόβλημα είναι πως πετύχαμε μια σπουδαία νίκη πριν από δύο εβδομάδες, κόντρα στον Ολυμπιακό, και μετά από αυτό το τρίποντο, όλα πήγαιναν καλά στις προπονήσεις. Αλλά ούτε με τον Αστέρα καταφέραμε να παίξουμε καλά, ούτε κόντρα στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, πρέπει να τα πάμε καλύτερα, γιατί παίζουμε στον ΠΑΟΚ και δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Όλοι μας, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή πρέπει να τα δώσουμε όλα, αν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φανεί απειλητικός, σημείωσε: «Μας έλειψε η τελική πάσα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, δέχεσαι πίεση από τον αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μας βοηθήσουν να το βελτιώσουμε κι αυτό, γιατί όπως είπα, η απόδοση μας δεν είναι αρκετή. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή και δεν μπορούμε να χάσουμε κι άλλους βαθμούς σε αυτά».

Όσο για την πίεση που υπάρχει με την ψαλίδα να ανοίγει… βαθμολογικά, υπογράμμισε: «Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Έχουμε χάσει πολλούς ‘χαζούς’ βαθμούς. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, επειδή μέχρι στιγμής μετά από μια νίκη, έρχεται μια ισοπαλία ή μια ήττα. Να έχουμε μια συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αυτό είναι που μας λείπει τώρα. Όπως είπα, παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι… Αν όχι, θα είναι μια δύσκολη χρονιά».

Πηγή SDNA

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ