Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως η ομάδα του θέλει δουλειά και ενισχύσεις.

Στην Αυστρία που κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι Πράσινοι του Γιοβάνοβιτς, έδωσαν το πρώτο φιλικό τους, με αντίπαλο την Αγγλική Γουότφορντ, που φέτος θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Πιο έτοιμη από πλευρά προετοιμασίας η Αγγλική ομάδα που το πρωτάθλημα της ξεκινάει αρχές Αυγούστου.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι πράσινοι έβγαλαν αρκετά θετικά στοιχεία σε αυτό το πρώτο τους τεστ και είχαν αρκετά καλά διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που είναι μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως η ομάδα του θέλει δουλειά και ενισχύσεις.

Πρώτο φιλικό:

“Για αυτήν την περίοδο 20 μέρες, παίξαμε με καλό αντίπαλο, με σοβαρή ομάδα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό και φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, μας χρειάζονται τα φιλικά, κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Ήταν καλό, δυνατό παιχνίδι, με μία ομάδα που παίζει διαφορετικά από εμάς. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες δυνατότητα να παίξουν 45 λεπτά. Τα επόμενα φιλικά θα έχουμε καλύτερα συμπεράσματα”.

Για την διαφορορά με πέρσι:

“Όταν είναι ένας προπονητής ένα χρόνια και υπάρχον κάποια πράγματα που μπορεί να γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, είναι φανερό ότι θέλουμε δουλειά για να κάνουμε κάποια πράγματα πιο σωστά. Προσφέρονται τα φιλικά γι’ αυτό. Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, χωρίς να είναι σχήμα λόγου, και ενισχύσεις.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ