Ο 26άχρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αρέσει σε δύο ομάδες της Serie A.

Ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», αλλά ετοιμάζεται να φύγει ξανά.

Εξάλλου, ο 26άχρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ομάδες όπως η Πόρτο και η Γαλατάσαραϊ εξέτασαν την περίπτωσή του, αλλά δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb, ο Αφρικανός το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A, καθώς τον θέλουν τόσο η Τζένοα όσο και η Σαμπντόρια.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το ενδιαφέρον είναι σοβαρό και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε κι επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα έντεκα εκατ. ευρώ, ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρεθεί μια τέτοια πρόταση για να πωληθεί.

Στον Πειραιά περιμένουν, τώρα, να δουν ποια ή ποιες ομάδες θα τους χτυπήσουν την πόρτα και πόσα θα τους προσφέρουν για τον διεθνή με τη Γουινέα παίκτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ