Η αυλαία των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών πέφτει στις 30 Σεπτεμβρίου και μένει να δούμε αν θα έχουμε και άλλη κίνηση...

O Ιωνικός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις του που αφορούν την ενίσχυσή του. Η ομάδα της Νίκαιας έχει στο μπλοκάκι τις ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Τρία ονόματα στη λίστα. Μάνουελ Σάκιτς, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο πριν από λίγες ημέρες και Ούγκο Σόουζα, που έμεινε ελεύθερος από την ρουμάνικη Σέπσι.

Ο Ούγκο Σόουζα, 30χρονος Πορτογάλος μπορεί να προσφέρει τόσο και από τη θέση του δεξιού μπακ όσο και του στόπερ ήδη ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Ο Ιωνικός όμως ήδη έκλεισε και τον Μάνουελ Σάκιτς και αναμένεται η ανακοίνωση του.

Ο Σάκιτς έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά από μία διετία που είχε 55 συμ., 1 γκολ/3 ασίστ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι Ιούνιο 2019 έπαιξε για τον Ατρόμητο με 47 συμ., 2 γκολ. Την υπόλοιπη καριέρα του πέρασε από Φορτούνα, Ραμπίντ Βιέννης, Floridsdorfer AC, Αούστρια Λουστενάου, Άλταχ και Στουρμ Γκρατς.

Η αυλαία των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών πέφτει στις 30 Σεπτεμβρίου και μένει να δούμε αν θα έχουμε και άλλη κίνηση…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ