Δεν αρνητικός στην επιστροφή του στο Πόρτο Αλέγκρε ο Βραζιλιάνος.

Ο Τάισον αποχώρησε από την Ιντερνασιονάλ στα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου και κατέληξε στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμισι έτους.

Ωστόσο, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική επιστροφής του στην πατρίδα του και το Πόρτο Αλέγκρε, ειδικά από τη στιγμή που τον σύλλογο ανέλαβε ο Εντουάρντο Κούντε.

Οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν ο Αργεντινός τεχνικός και ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, έφεραν στο προσκήνιο νέα σενάρια για την επάνοδό του στην ομάδα.

Στη Βραζιλία γράφουν πως το όνομα του 35άχρονου επιθετικού μέσου των «ασπρόμαυρων» ακούγεται και πάλι πολύ έντονα, όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της Ιντερνασιονάλ.

Αναφέρεται, δε, πως προκειμένου να επαναπατριστεί είναι διατεθειμένος να υπογράψει με λιγότερα χρήματα ακόμα και από το προηγούμενο συμβόλαιό του, στο οποίο είχε δεχθεί γερή μείωση των αποδοχών του, αφού η ομάδα δεν μπορούσε να του δώσει περισσότερα.

Είχε, τότε, απορρίψει πολύ καλές προσφορές από άλλους συλλόγους για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους «κόκκινους», από τους οποίους ξεκίνησε την καριέρα του, από τα τμήματα υποδομής τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ