Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει ο παράγοντας υπομονή.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του ψάχνουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα της ΑΕΚ που θα μπει στην Αγια Σοφία.

Ήδη, από τις πρώτες μέρες είχαμε κάνει λόγο για τον 26χρονο Μεξικανό κεντρικό  Ορμπελίν Πινέδα. Ο παίκτης πλέον αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Θέλτα. Σας είχαμε δώσει εδώ και ημέρες ότι η Θέλτα θέλει αν τον ξεφορτωθεί. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα  πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που έγινε γνωστό στην πλευρά του παίκτη.

Είχε συμβόλαιο ως το 2027, αλλά η ομάδα του Βίγκο θέλει να τον πουλήσει και δεν συζητάει τον δανεισμό του. Αυτός είναι και ο λόγος που απέρριψε τις προτάσεις της ΑΕΚ και της Βαγιεκάνο για δανεισμό του παίχτη.

Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει ο παράγοντας υπομονή. Αν βρει η Θέλτα ομάδα να πουλήσει χάθηκε το παιχνίδι για την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι κατι εύκολο. Από την άλλη αν ο Αλμέιδα μπορεί να περιμένει, τότε οι πιθανότητες είναι καλές για την ένωση.

Πως το έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες; «ἀνάγκᾳ καὶ θεοὶ πείθονται»

Όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η Θέλτα δεν εχει ικανοποιητική προσφορά για πώληση, τότε θα αρχίσει να σκέφτεται και την περίπτωση δανεισμού.

Ο Ορμπελίν Πινέδα μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές στη La Liga, και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο. Στην συνέχεια πήγε στη Σίβας τον Ιανουάριο του 2016,και έμεινε για  για τρία χρόνια και συνέχισε στην Κρουζ Αζούλ, η οποία τον απέκτησε έναντι 10 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και έπαιξε σε ομάδα εκτός Μεξικού. καταλήγοντας ως ελεύθερος στη Θέλτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ