Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο νέος προπονητής του Άρη.

Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν στο Δασυγένειο, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεσή του στο ομαδικό πρόγραμμα δύο παίκτες.

Ο λόγος για τους προερχόμενους από τραυματισμό Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζουλ Εμβοντό.

Αντίθετα, ο Χουλιάν Κουέστα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Ρούμπεν Πάρντο.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή (03/09, 20.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Ουντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Πάβισιτς, Ρουπ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μένεντεζ, Κάρλσον, Μορόν, Ζαμορά, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ματαρίτα (τιμωρημένος), Ζαν Ζουλ Εμβοντό, Σαβέριο (τραυματίες).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ