Πόσα δίνουν οι «πράσινοι», τι είπε ο προπονητής του, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

To όνομα του Όντρεϊ Λινγκρ έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας είχε απασχολήσει και τον χειμώνα τους «πρασίνους», οι οποίοι όμως έφαγαν τότε άκυρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον έβγαλε ποτέ από το μυαλό του, με το «τριφύλλι» να είναι διατεθειμένο να κινηθεί ξανά για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Τσέχου λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Οι συμπατριώτες του έχουν επιχειρήσει να του το επεκτείνουν, έχουν όμως δεχθεί διπλή αρνητική απάντηση.

Η πώλησή του δείχνει πλέον η καλύτερη δυνατή επιλογή για τους Τσέχους, με την ελληνική ομάδα να περιμένει στη… γωνία.

Τον περασμένο Ιανουάριο δεν έμπαιναν σε συζητήσεις για λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, είναι δεδομένο πως θα ζητήσουν λιγότερα, δεδομένου πως ο παίκτης μπαίνει στον τελευταίο χρόνου του συμβολαίου του.

Στο «τριφύλλι» περίμεναν να ολοκληρωθεί το τσεχικό πρωτάθλημα, ώστε να καταθέσουν την πρότασή τους για την απόκτησή του.

Ο παίκτης, που σε 41 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις είχε δεκαέξι γκολ και οκτώ ασίστ, βρίσκεται πλέον εν αναμονή των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους ενός εκατ. ευρώ εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι.

Ο προπονητής του, Γίντριχ Τρπισόφσκι, αρκέστηκε να δηλώσει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Λήγει το συμβόλαιό του, έχει φιλοδοξίες, θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, οπότε πρέπει να το έχουμε κατά νου.

Δεν είναι στο μυαλό του ότι θα έφευγε για κάθε προσφορά από το εξωτερικό, αλλά αν είναι σύλλογος που θα τον ενδιέφερε σαν πρότζεκτ, τότε μπορεί να συμβεί.

Είναι κάτι που θα συζητάμε μέχρι την τελευταία στιγμή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Οι παίκτες που ξέρουν πώς να κινούνται στην αντίπαλη περιοχή είναι πάντα και οι πιο πολύτιμοι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ