Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Τι ακούγεται στην πιάτσα Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περίπτωση του Μάριου Βρουσάι. Ενός ποδοσφαιριστή που δύσκολα περίμενε κανείς ότι […]

Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι.

Τι ακούγεται στην πιάτσα

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περίπτωση του Μάριου Βρουσάι. Ενός ποδοσφαιριστή που δύσκολα περίμενε κανείς ότι θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Όμως το πρόσφατο δείγμα γραφής του αποτελεί αιτία προβληματισμού και καθιστά επισφαλή την παρουσία του στο ρόστερ. (SPORTDOG)

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες  ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε σχηματίσει θετικό report για τον 28χρονο κίπερ.  Στην συνέχεια διερευνήθηκε η προοπτική της απόκτησής του αλλά ο τερματοφύλακας που έπειτα από τέσσερα χρόνια θητείας στη Μαρίτιμο έμεινε ελεύθερος, είχε άλλη προτεραιότητα.   Μεταγραφή σε ισπανική ομάδα. (SDNA)

«Παίρνει παίκτη που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό ο Άρης και φεύγει ο Μήτρογλου»! Αυτά ακούγονται στα κιτρινόμαυρα στέκια της Θεσσαλονίκης… (LIVESPORT)

Τρέχουν όλοι να βρουν λαβράκι

 Η ΑΕΚ είναι κοντά σε δύο επιπλέον συμφωνίες. «Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να έχουμε ακόμη δύο μεταγραφές έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας». Οι διαπραγματεύσεις είναι εξαιρετικά προχωρημένες με αριστερό εξτρέμ και αριστερό μπάκ. (LIVESPORT)

 Ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, που επίσης αρέσει στον Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης, είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση από τον Ενκουντού. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο  με το πολύ υψηλό ενοίκιο  που ζητάει η Σεβίλλη. Ούτε με το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Το μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση του 25χρονου Πορτογάλου εξτρέμ αφορά το συμβόλαιό του. Παίρνει 2,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν διάθεση να τον δώσουν δανεικό και να πληρώνουν ένα μέρος του συμβολαίου του.  Όπως καταλαβαίνουμε το πράγμα δυσκολεύει αρκετά. (ΦΩΣ)

Πόσα “σαπάκια” θα μετρήσουμε στο τέλος;

Δημοσίευμα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστήριζε πως ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε ξανά με τον 28χρονο Αμπέντ. Οι Άραβες το προχώρησαν τόσο το θέμα που έλεγαν ακόμα και πως έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στην Αθήνα. Ωστόσο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με την Αλ Νασρ.  Αλλά το βασικό είναι πως από το «τριφύλλι» διαψεύδουν κατηγορηματικά πως ασχολούνται μαζί του. Όλο αυτό τους προκάλεσε εντύπωση και λένε πως πληροφορήθηκαν ουσιαστικά πως ασχολούνται με τον Αμπέντ μέσω… του δημοσιεύματος. (SPORTIME)

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί έναν παίκτη, ο οποίος προσελκύεται από αρκετούς συλλόγους. Μάλιστα, αρέσει πολύ στη Γαλλική αγορά. Kορυφαίες ομάδες της χώρας τσεκάρουν τον παίκτη του Θρύλου. Η Μαρσέιγ τσεκάρει εδώ και βδομάδες τον παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ και η Νις ασχολείται έντονα με την περίπτωσή του. (Thrylos24)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ