Σύμφωνα με την πιάτσα η ΑΕΚ η οποία έδειχνε  διατιθεμένη να αρπάξει τον Σουηδό. Αλλά οι Σουηδοί μας έχουν άλλα νέα. Εντελώς διαφορετικά.

Έντονο παρασκήνιο στον Άρη, όσον αφορά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και το μέλλον του στο club. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ναι μεν γουστάρει τον παίκτη όμως ο Σουηδός λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα είχε χάσει τον εαυτό του και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα είχαν ρίξει την απόδοση του.

Παράλληλα, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και οι απαιτήσεις του στο οικονομικό κομμάτι είναι αρκετά…αλμυρές! Πράγμα που καθιστά την περίπτωση του αρκετά δύσκολη για τον Άρη.

Σύμφωνα με την πιάτσα η ΑΕΚ η οποία έδειχνε  διατιθεμένη να αρπάξει τον Σουηδό. Αλλά οι Σουηδοί μας έχουν άλλα νέα. Εντελώς διαφορετικά.

Με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ασχολείται η σουηδική σελίδα sportbladet.και αναφέρει ότι μένει ελεύθερος από τον Άρη, και δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του. Το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι εκτός Ελλάδας. Θα συνεχίσει  στη Μακάμπι Χάιφα, και όπως γράφεται μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι πρωταθλητές του Ισραήλ θα παίξουν στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ