Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός άλλαξε και νούμερο στη φανέλα. Άφησε πίσω του το 53 και πήρε ξανά το 7!

Ο Κώστας Φορτούνης μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2024.

Αρχικά ο Έλληνας άσος είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αφού μίλησαν αρκετά συμφώνησαν να βάλει την υπογραφή του σε νέα συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» μειώνοντας στο 50% τις απολαβές του.

Μετά από αυτή τη συμφωνία ο Κώστας Φορτούνης  σήμερα θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός άλλαξε και νούμερο στη φανέλα. Άφησε πίσω του το 53 και πήρε ξανά το 7!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού απαιτούσε μήνες τώρα την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Η διοίκηση τον βγάζει από τη… ναφθαλίνη, αλλά πλέον ο Έλληνας μέσος πρέπει να αποδείξει πως κακώς είχε μπει.

Δύσκολο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό απ’όπου κι αν το πιάσεις. Λάθη έγιναν απ’όλους και λάθη που πραγματικά είναι να απορεί κανείς γιατί έγιναν φέρνοντας έξτρα προβλήματα και έξτρα λάθη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ