Η ζωή προχωράει και ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες με τον Κορμπεράν και ο Πορτογάλος τεχνικός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν ύστερα από σχεδόν μια πενταετία από τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι των Πειραιωτών όλες αυτές το διάστημα από την απομάκρυνσή του από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο του έστειλαν πολλά μηνύματα για να τον ευχαριστήσουν για την μεγάλη του προσφορά του στην ομάδα.

3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, ενώ παράλληλα σε 221 αγώνες, 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο μόνος που ωφελήθηκε απ’ αυτή τη σχέση. Και ο ίδιος ο Μαρτίνς κέρδισε πολλά. Πρακτικώς… όλα όσα σήμερα είναι, για την ακρίβεια… Όταν ο Ολυμπιακός, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μαρτίνς στο Λονδίνο, Απρίλιο του 2018, ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας τους, στην ουσία ανακοίνωνε έναν Πορτογάλο… Κάρλος Κορμπεράν. Με την έννοια ότι ελπιδοφόρα -πολύ- στοιχεία είχε δείξει και με τη Ρίο Άβε και με τη Γκιμαράες. Αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό. Ντάρκο Κοβάσεβιτς (τότε), αλλά και Κριστιάν Καρεμπέ, πίστευαν πολύ στις δυνατότητές του. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, ο Μαρινάκης πήρε -και- τότε ένα ρίσκο. Του βγήκε σε γενικές γραμμές, αλλά και ο Πέδρο έκανε ένα καλό όνομα.

Και επαγγελματικά, με τον Ολυμπιακό “μπήκε στο χάρτη” των προπονητών με διεθνές στάτους. Εκπρόσωπός του πλέον είναι ο διάσημος Πίνι Ζάχαβι.

Αλλά η ζωή προχωράει και ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες με τον Κορμπεράν και ο Πορτογάλος τεχνικός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος έχει σκοπό να ξεκουραστεί τον Σεπτέμβριο και από Οκτώβριο να δει για την επόμενη ομάδα του.

Αλλά έλα που στο Ιραν είναι πολύ δημοφιλής και έσκασε πολύ δυνατή πρόταση από κορυφαία ομάδα της χώρας. Τον κάνουν χρυσό για να δουλέψει εκεί. Αλλά ο Πέδρο την απέρριψε αφού επιθυμία του είναι να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης και η μεγάλη του καψούρα είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

Από Πορτογαλία είχε απορρίψει σχετικά πρόσφατα πρόταση της Σπόρτινγκ και δεν είναι αρνητικός τώρα πια για Πορτογαλία.

Δύσκολο να κάτσει για πολύ αφού από Οκτώβριο θα έχουμε τις πρώτες απολύσεις και το όνομα του είναι πρώτο σε πολλές λίστες.

Και με τον μάνατζερ που έχει κάτι καλό να περιμένουμε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ