Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Μιλς.

Προπονήσεις και φιλικά στην Αυστρία θα δώσει ο Ολυμπιακός, έως τις 20 Ιουλίου, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει στο Μιλς.

Οι «ερυθρόλευκοι», κατά την παραμονή τους επί αυστριακού εδάφους, θα θέσουν τις βάσεις για την καινούρια χρονιά, δουλεύοντας εντατικά.

Παράλληλα, θα δώσουν και τα πρώτα φιλικά τους, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα.

Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους τον Αύγουστο. Οι αγώνες τους για τον τρίτο προκριματικά γύρο του UEFA Europa League θα γίνουν στις 10 και στις 17 Αυγούστου.

Στην αποστολή για την Αυστρία συμπεριλήφθηκαν 23 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αράμπι.

Στην πρώτη προπόνηση στο Μιλς δεν συμμετείχε ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος ενσωματώθηκε καθυστερημένα λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Νότιας Κορέας.

Ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θα ανεβάσει σταδιακά ρυθμό.

Δείτε βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ