Οι Ιταλοί ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του νεαρού παίκτη.

Ως παίκτης της Μπολόνια θα λογίζεται πλέον ο Θόδωρος Τσιουγγαρής, όπως γνωστοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες είχαν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον 16άχρονο στην ιταλική ομάδα, στην οποία βρίσκονταν και ο Μπάμπης Λυκογιάννη και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ως δανεικός από την Σασουόλο.

Η Μπολόνια, μένοντας ικανοποιημένη από τον νεαρό παίκτη, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Ο Δημήτρης Μποροβήλος ανέφερε σχετικά: «Ο Αστέρας Τρίπολης τηρεί κατά γράμμα τη δέσμευσή του απέναντι στο ίδιο το ποδόσφαιρο.

Η λειτουργία των ακαδημιών του, όπως επιβεβαιώνει η διεθνής καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών που αποτελούν προϊόν τους, αξιολογείται και μνημονεύεται πλέον στο κορυφαίο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Θοδωρής Τσιουγγαρής έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα αφενός ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και πλέον ακολουθούν διεθνή καριέρα.

Αφετέρου σε μία λίστα πολύ σημαντικών μεταγραφικών deal που έχει ολοκληρώσει ο Αστέρας με σπουδαία και καταξιωμένα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μπολόνια.

Εμείς θα συνεχίσουμε υπερήφανοι να παρακολουθούμε την ποδοσφαιρική καριέρα του Θοδωρή, στον οποίο ολόψυχα ευχόμαστε να φτάσει όπου ονειρεύεται.

Ταυτόχρονα, όμως, θα συνεχίσουμε τη δουλειά στις ακαδημίες μας, με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ποδόσφαιρο, αλλά και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

Η ανακοίνωση: «Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιεί διεθνή καριέρα.

Με μεγάλη υπερηφάνεια η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι η ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909 ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, Θεόδωρου Τσιουγγαρή.

Ο γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 2007 ποδοσφαιριστής, από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης παραχωρείται πλέον με μεταγραφή σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό club.

Καλή επιτυχία Θοδωρή, είμαστε βέβαιοι ότι με σκληρή δουλειά θα ανταπεξέλθεις και σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ