Έβρεξε... γκολ στο ΟΑΚΑ, νικητές οι «ερυθρόλευκοι».

Στο ΟΑΚΑ έπεσε η αυλαία για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στα φετινά πλέι οφ της Super League.

Η αναμέτρηση ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα «εισιτήρια» που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη φιέστα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την κατάκτηση του 47ου τίτλου στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο και με 1-0 στο Καραϊσκάκη. Στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, στο φαληρικό στάδιο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ο Ολυμπιακός, πριν από το ματς, ήταν αήττητος στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια του με τους «κιτρινόμαυρους». Αύξησε την… παράδοση, επικρατώντας με 3-2.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξαν το σκορ με τον Στίβεν Ζούμπερ στο 14’, ο οποίος πήρε μια υπέροχη ψηλή πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή και κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όμως, «απάντησε» άμεσα. Στο 20’ εκτοξεύθηκε μες στην περιοχή και βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ακριβείας στην πάνω δεξιά γωνία.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είχε καλή ευκαιρία στο 38’, αλλά δεν την μετουσίωσε σε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, συγκεκριμένα στο 48’, ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε για να εκμεταλλευτεί μια σέντρα και με κεφαλιά πίσω από τον τερματοφύλακα, μέσα από το δεξί δοκάρι, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον «δικέφαλο».

O Tσούμπερ, στο 58’, βγήκε σε θέση τετ α τετ και ήταν εύστοχος. Ωστόσο, ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ και το γκολ δεν καταμετρήθηκε.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο 60’ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, ο Ελ Αραμπί όμως δεν αστόχησε στο 69’ για το 2-2.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Γεβχέν Σάχοφ στο 77’, αλλά μετά την εξέταση του VAR από το διαιτητή το γκολ του δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Στο 88’ ο Ελ Αραμπί εξαπέλυσε νέο επιτυχημένο σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τον ίδιο να κάνει χατ τρικ. Εξάλλου, ο Μασούρας στο 90’+5’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53′ λ.τρ. Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (78′ λ.τρ. Ρότα), Μισελέν, Μοχαμάντι (78′ Μιτάι), Κριχόβιακ (46′ λ.τρ. Σάκχοφ), Χατζισαφί, Τάνκοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία (83′ Μουστακόπουλος).
Ολυμπιακός: Κρίστινσον (90′ λ.τρ. Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (80′ Κανέ), Φορτούνης (46′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (80′ Καρβάλιο), Βρουσάι (64′ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Πήρε την μπάλα του ματς ο Ελ Αραμπί μετά το χατ τρικ:



2-3, χατ τρικ ο Ελ Αραμπί μετά από αδράνεια στην άμυνα του ‘δικεφάλου’:




Ακυρώθηκε για οφσάιντ και το γκολ του Σάκχοφ:



2-2, ο Ελ Αραμπί σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα:




Ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Τσούμπερ:




2-1, ο Λιβάι περνά πάνω από τον Σισέ καιι σκοράρει με κεφαλιά:



Όμορφο πλασέ του Κούντε, εντυπωσιακή επέμβαση Στάνκοβιτς:




Απειλεί ξανά με κεφαλιά ο Ελ Αραμπί:




1-1, ο Ελ Αραμπί ισοφαρίζει μετά την ασταθή επέμβαση του Στάνκοβιτς:



1-0, ο Τσούμπερ ανοίγει το σκορ με διαγώνιο σουτ:



Αστοχεί ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά από ευνοϊκή θέση:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ