Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ επεκτείνει την είσοδό του στα Media με ένα ή δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που βρίσκονται στα "σκαριά" και με τις πρώτες επαφές και συμφωνίες να έχουν ήδη γίνει.

Γήπεδο, μεταγραφές και… κανάλια για τον Μελισσανίδη! Το προσεχές καλοκαίρι -άντε και να το δούμε, επιτέλους, με τέτοιον καιρό Μάρτη μήνα..- θα είναι σίγουρα “καυτό” για τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ. Πρώτα πρώτα το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο ως τότε να ανοίξει τις πύλες του για την ομάδα. Αλλά στα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και η σημαντική ενίσχυσή της με μεταγραφές ουσίας. Η πρώτη έγινε, άλλωστε, ήδη, με τον Πολωνό Κριχόβιακ.

Εκτός απ’ αυτά, όμως, βέβαιη είναι και η είσοδος του Μελισσανίδη στα media. Ή μάλλον, η επέκτασή του, αφού εδώ και λίγο καιρό είναι ιδιοκτήτης της “Ναυτεμπορικής”, αλλά και του naftemporiki.gr. Και τα δύο είναι αυτόν τον καιρό σε στάδιο αλλαγών. Στόχος είναι ο εκμοντερνισμός τους σε εμφάνιση, αλλά και ο εμπλουτισμός τους σε περιεχόμενο.

Με “μαγιά” τον ιστορικό τίτλο, όπως είναι λογικό, τα σχέδια Μελισσανίδη για το τηλεοπτικό άνοιγμα αφορούν, κατ’ αρχάς, ένα κανάλι οικονομικού περιεχομένου. Οι πληροφορίες ότι ο επιχειρηματίας θα “χτυπήσει” την έβδομη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας δεν δείχνει να έχουν, προς το παρόν, βάση. Τουλάχιστον για την αρχή, το κανάλι, θα είναι διαδικτυακό. Ασφαλώς θα υπάρχει και αναμετάδοση από τα συνδρομητικά κανάλια της Cosmote TV και της NOVA.

Στούντιο στον Περισσό, επαφές με στελέχη της αγοράς

Το στούντιο είναι στον Περισσό και έχει έκταση 1.000 τ.μ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη άρχισαν επαφές με έμπειρα στελέχη του χώρου για την οργάνωσή των καναλιών. Κάποια ρεπορτάζ λένε ότι, σχετικά, ραντεβού έχει γίνει με τον Λάμπη Ταγματάρχη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το κανάλι έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με το μεγάλο οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg για την αναμετάδοση των εκπομπών του στην Ελλάδα. Είναι όμως σαφές ότι ο σταθμός θα έχει και δικό του, πρωτογενές περιεχόμενο με αντικείμενο, φυσικά, τα οικονομικά.

Στα σχέδια Μελισσανίδη είναι η επέκταση του μιντιακού ομίλου και με άλλα θεματικά κανάλια -μεταξύ τους ίσως και ένα μόδας -πιθανότητα την ελληνική έκδοση του Fashion TV. Φυσικά, για πολλούς και διάφορους ευνόητους λόγους, είναι βέβαιο ότι στο  “μπουκέτο” θα υπάρξει στον κατάλληλο χρόνο και αθλητικό κανάλι. Θα εστιάζει, ασφαλώς, περισσότερο στην ΑΕΚ, αλλά όχι μόνο. Θα ήταν, άλλωστε, πολύ περίεργο να κάνει τέτοιο “μπάσιμο” στα ΜΜΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά με αντικείμενο μόνο τα οικονομικά και… τη μόδα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ