Μετακομίζει στην Ιταλία ο 16άχρονος.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θόδωρος Τσιουγγαρής, όπως γνωστοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού τον 16άχρονο στην ιταλική ομάδα, στην οποία βρίσκονται ήδη ο Μπάμπης Λυκογιάννη και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ως δανεικός από την Σασουόλο.

Η ανακοίνωση: «Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του συλλόγου, Θεόδωρου Τσιουγγαρή στην ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που ακόμη ένα νεαρό παιδί, που έκανε στην ομάδα μας τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, ετοιμάζεται για μια τόσο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του σε τόσο μικρή ηλικία (γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 2007). Καλή επιτυχία Θοδωρή».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Αστέρας Τρίπολης με μεγάλη ευθύνη απέναντι στους νεαρούς αθλητές και στις οικογένειές τους, προσφέρει ποδοσφαιρική γνώση, προσφέρει κοινωνική ένταξη στα νέα παιδιά και ασφαλώς όπως έχει αποδεχθεί σε πολλές περιπτώσεις, προσφέρει ευκαιρίες σπουδαίας καριέρας.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον Θοδωρή Τσιουγγαρή, έχουμε τη βεβαιότητα ότι πηγαίνει στη νέα του ομάδα με όλα τα εφόδια για να πετύχει κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα, παραμένοντας δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία στον Θοδωρή.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με σπουδαία ποδοσφαιρικά clubs του εξωτερικού, όπως με την ιστορική ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ