Εξελίξεις...

Επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την αποχή των διαιτητών. Ζητώντας μέτρα για την προστασία τους. Καμία πρόθεση να τους μεταπείσει…
Απολύτως στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου με την αντιπροσωπεία της ΚΕΔ. Aλλά και των διαιτητών. Που τελικά συμμετείχαν διαδικτυακά, έπειτα την απόφαση των Ελλήνων ρέφερι να προχωρήσουν σε αποχή, ως αντίδραση για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον τους.

Η ΕΠΟ στηρίζει απόλυτα την απόφαση των διαιτητών και καλεί παράλληλα την κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, αλλά και να βρεθούν όσοι προχωρούν σε απειλές εναντίον τους. Ακόμη καλεί τη Λίγκα να παράσχει εγγυήσεις για την προστασία των Ελλήνων διαιτητών, όπως πράττει και με τους ξένους.

Τέλος, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα λάβει και η ίδια μέτρα για την προστασίας τους, τα οποία θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (8/12) με αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αρχική συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αντιπροσωπεία των διεθνών διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης λόγω της απουσίας των περισσότερων εκτός Αθηνών. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου.

Μετά τα όσα συζητήθηκαν, από πλευράς ΕΠΟ τονίζεται ότι η Ομοσπονδία στηρίζει απόλυτα τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και κατανοεί πλήρως τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η ΕΠΟ καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα προσήκοντα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις «ανώνυμες» απειλές κατά των διαιτητών.

Η ΕΠΟ καλεί επίσης τη Super League 1 να παράσχει εγγυήσεις προστασίας προς τους Έλληνες διαιτητές, όπως ακριβώς έχει πράξει και με τους ξένους.

Τα μέτρα τα οποία η ίδια η ΕΠΟ θα λάβει για την προστασία των διαιτητών θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/12 και ώρα 12:00 με την ενεργό συμμετοχή αντιπροσωπείας των διαιτητών.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ