Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν δούλεψαν εντατικά στο Πήλιο.

Σε εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν στο Πήλιο από τις 11 Ιουλίου, συγκεκριμένα στην Πορταριά.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ολοκληρώθηκε και τη Δευτέρα (24/07) θα επιστρέψουν στη βάση τους. Θα ακολουθήσει ρεπό.

Θυμίζουμε πως ο Κρις Κόλμαν είχε στη διάθεσή του επί μαγνησιακού εδάφους τους εξής παίκτες:

Τσιντώτας, Σάλτας, Δήμος, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Τσακμάκης, Σταματούλας, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Αμπαρτζίδης, Μουντές, Κούεν, Φριντζόνσον, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Τζαβίδας, Τσαντίλας και Τριμμάτης.

Όπως ενημέρωσαν από την ΠΑΕ: «Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Πορταριά του Πηλίου ολοκληρώθηκε.

Επιστροφή στη βάση για την ομάδα μας έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής στην Πορταριά του Πηλίου, όπου και πραγματοποιήθηκε ένα από τα βασικά στάδια της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Η προσοχή του τεχνικού μας επιτελείου προφανώς και επικεντρώθηκε στον τομέα της φυσικής κατάστασης, χωρίς όμως να μένουν πίσω σημαντικοί τομείς που αφορούν στην τακτική για το “χτίσιμο” του Ατρόμητου 2023/24.

Πλέον, οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν από την Τρίτη 25 Ιουλίου, καθώς για τη Δευτέρα, ο Κρις Κόλμαν έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες έπειτα από συνεχόμενες μέρες προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 29 Ιουλίου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ