Βόλος – Άρης: Μια Κυριακή σε ένα Ελληνικό γήπεδο της Σούπερ Λιγκ. Αστυνομία, χημικά, ντου οπαδών, παράγοντες και μεγαλοπαράγοντες, να λένε και να κάνουν ότι γουστάρουν, και ο φίλαθλος που θέλει να δει τον αγώνα, τελικά να αποχωρεί. Οι ποδοσφαιριστές αντί για μπαλίτσα το ρίχνουν στο ξύλο. Γκολ δεν πρόσφεραν, αλλά από θέαμα, μια χαρά. […]

Βόλος – Άρης: Μια Κυριακή σε ένα Ελληνικό γήπεδο της Σούπερ Λιγκ. Αστυνομία, χημικά, ντου οπαδών, παράγοντες και μεγαλοπαράγοντες, να λένε και να κάνουν ότι γουστάρουν, και ο φίλαθλος που θέλει να δει τον αγώνα, τελικά να αποχωρεί. Οι ποδοσφαιριστές αντί για μπαλίτσα το ρίχνουν στο ξύλο. Γκολ δεν πρόσφεραν, αλλά από θέαμα, μια χαρά.

Επικές στιγμές στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Βόλος – Άρης

Οι οπαδοί του Άρη πήγαν να δουν την ομάδα τους, αν και γνώριζαν ότι ο Βόλος δεν δίνει εισιτήρια, και δεύτερον με τα νέα μέτρα για τον κορονοιό.

Τώρα γιατί ο Μπέος δίνει εισιτήρια σε άλλες ομάδες είναι άλλο ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος.

Το ματσάκι ξεκίνησε, αλλά λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε διακοπή, για την κατάσταση που επικρατούσε εκτός γηπέδου. Η κατάσταση εκτός γηπέδου είχε βγει εκτός ελέγχου με τους οπαδούς του Άρη να σπάνε τα κιγκλιδώματα, και να μπαίνουν στο γήπεδο, και εκεί η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Της ασυδοσίας το κάγκελο!

Λογικό και επόμενο μετά να αποχωρήσουν όλοι στα αποδυτήρια. Αν και και κατά την διάρκεια που αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές, λες και ζήλεψαν και οι παίχτες μεταξύ τους έριξαν μερικές ψιλές, έτσι για να ξεμουδιάσουν…

Όλοι περίμεναν να ηρεμίσουν τα πνεύματα, αλλά που. Από την μία οι οπαδοί του Άρη και από την άλλη η αστυνομία, και στην μέση (αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές και διαιτητές)

Λίγη ώρα μετά οι δυνάμεις των ΜΑΤ πήγαν τους οπαδούς των φιλοξενούμενων στο πέταλο, που άνοιξε για την περίσταση.

Βόλος - Άρης

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο Βόλος πριν γίνει η διακοπή του αγώνα:

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».

Το ματσάκι τώρα που γράφεται το άρθρο, είπαν ότι θα συνεχιστεί.

Καλά θα δούμε και μπάλα. Στιγμές δόξας.

Με τους οπαδούς του Άρη μέσα…

Έγιναν και ζημιές, αλλά τελικά λεφτά υπάρχουν.

Πήραν κόκκινη Μπερτόλιο, Γκρίλο, και ο Μπαριέντος για το κροσέ που έριξε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ