Οι «πράσινοι» βρίσκονται μία… ανάσα από την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή και βρίσκεται, μάλιστα, πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο λόγος γίνεται για τον Άνταμ Τσέριν. Ο 22άχρονος χαφ ανήκει στη Νυρεμβέργη, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Ριέκα ως δανεικός.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν περί τα 700.000 ευρώ στο γερμανικό σύλλογο, ώστε να κάνουν δικό τους τον Σλοβένο.

Το «τριφύλλι», σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Νυρεμβέργη και απομένουν μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο παίκτης είναι ήδη δεκατρείς φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας. Εκτός από τους Κροάτες έχει παίξει ακόμα στην Ντομζάλε.

«Η Νυρεμβέργη συμφώνησε να παραχωρήσει τον Άνταμ Τσέριν στον Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό», γράφει χαρακτηριστικά το «Kicker».

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται: « Ύστερα από ένα χρόνο και μόλις πέντε συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία, δόθηκε δανεικός στη Ριέκα της Κροατίας. Τα πράγματα κύλησαν πολύ καλύτερα για αυτόν.

Με καλές εμφανίσεις έφθασε μέχρι την Εθνική Σλοβενίας. Αυτό δεν άλλαξε το γεγονός πως η Ριέκα δεν είχε να πληρώσει την οψιόν αγοράς που έφτανε το 1,4 εκ. ευρώ. Ως αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει ο παίκτης στη Νυρεμβέργη.

Πλέον, μένει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον κορυφαίο σύλλογο από την Αθήνα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ