Χάνει και τρίτο διαδοχικό ματς ο Γερμανός μέσος.

O Λούκας Ρουπ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη εν όψει του εντός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τους «ασπρόμαυρους», στην πρεμιέρα τους στα φετινά πλέι οφ της Super League.

Ο Γερμανός μέσος ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα κι έτσι θα χάσει και το κυριακάτικο (19/03, 19.00) ντέρμπι μετά τις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου κόντρα στη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι»: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19/03), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19.00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουπ, Μανού Γκαρσία (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ